Se spune că roata se întoarce. Se speră la o dreptate venită de undeva. Toți vrem să credem în asta! Ei bine, roata nu se întoarce! Ce rău ți s-a făcut ție, e bun făcut și asta este.

Totuși, persoana care ți-a făcut rău, poate să aibă parte de anumite consecințe negative, de care probabil să auzi și tu. Acest lucru se datorează atitudinii, comportamentului, alegerilor acesteia.

Atât. Oricum, nu trăi cu ideea că soarta te-a răzbunat sau că roata s-a întors pentru tine. Nu! Pur și simplu, acel om a cules roadele propriilor acțiuni. Dacă minți sau dai în cap unei persoane, logic așteaptă-te și la reacții.

Dacă nu din partea celui lezat de tine, atunci din partea altora cu care ai acționat la fel și care poate te vor lovi atunci când îți va fi lumea mai dragă. Am trăit mult timp cu ideea că este o roată care se întoarce și că mi se va face dreptate.

Chiar în acest moment, este destul de mare ispita de a crede din nou în acest lucru. Să ne păstrăm mintea la ea acasă, totuși. În durere e greu să fii rațional iar mintea caută să se aline în așa-zisa dreptate venită de undeva. Acest lucru îți poate aduce și mai multă suferință iar tu știi asta foarte bine.