(Autor: Cătălina Cornea)

O dată cu un nou an sperăm ca toate urările din sms-uri să se împlinească. Ne punem dorințe, ne facem promisiuni, pe care sperăm să le îndeplinim. Și facem un bilanț al anului ce trece. S-au întâmplat și lucruri bune și lucruri rele în acest an. Și nu îmi doresc pace în lume, fiindcă știu că e imposibil, vreau să fiu fericită dar fericirea mi-o fac eu, nu ora la care anul se schimbă.

La miezul nopții  nu ne prefacem în alte persoane, viața nu e o poveste. Nu ne schimbă o anumită oră . Și toate statusurile gen new year, new me, mi se par doar banale.

Avem prea multe așteptări de la noul an, de la  noi înșine. Nimeni nu se schimbă peste noapte și visele noaste nu se îndeplinesc dacă le rostim într-o anumită seară.

E plăcut să iți creezi un nou început dar nu trebuie sa așteptăm noul an sau o nouă lună. Fiecare avem vise și dorințe si poate credem într-o magie a sărbătorilor dar noi suntem cei care trebuie sa le îndeplinim, nu o oră exactă. Îmi doresc tot ce am în acest an, prietenii și familia și în anii ce urmează. Îmi doresc să fiu sănătoasă și fericită în fiecare zi.

Prea mult sperăm, că un an nou ne va aduce tot ce ne dorim, dar nu un an nou le aduce, doar se  întâmplă undeva în timp, poate în ziua de azi sau în ziua de mâine, dar mult depinde și de noi. Noi ne putem crea viața așa cum o dorim. Și da, avem parte și de multe neplăceri, dar trebuie să trecem peste ele. Îndepliniți-vă dorințele zi de zi prin lucruri simple. Și toate urările să se îndeplinească în fiecare zi. LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE!!!!!!