Este frumos să poți sprijini oamenii din jurul tău atunci când au probleme sufletești. Îți dă un sentiment de împlinire și te ajută să-ți îmbunătățești părerea despre propria persoană. Simți că ești o ființă importantă pentru cei din jur. Ce frumos! Ține minte însă: ești important pentru ceea ce oferi iar atunci când alegi să primești ca doar apoi să dai, lucrurile se schimbă. Multe în viață trebuie și Dăruite.

Nimeni nu este absurd! Bunul nostru simț spune că trebuie să-l răsplătim pe cel care ne-a ajutat. Totuși, mereu este bine să se realizeze un echilibru între a oferi-primi când trebuie și a dărui atunci când este nevoie. Nu încurajez abordările acestei meserii de fin observator al comportamentului omenesc. Puțin contează ce încurajez eu! Dar gândește-te: atât timp cât dai NUMAI pentru a primi, totul este discutabil.

Asta-i branșa noastră, a celor ce oferim așa cum putem o liniște pentru cel în nevoie. Unii dintre noi am rămas aici pentru o cauză iar cele necesare vieții, căutăm să le asigurăm din altceva. Oricum, cât mai puțin posibil(dacă deloc nu se poate) din suferința oamenilor, astfel încât să putem dărui mai mult în continuare.